Koningsdag!

Koningsdag!

 

Eindelijk is het zover, het is Koningsdag! Jammer genoeg niet zoals ik het gewend ben. Corona heeft onze leven drastische veranderd. Maar toch moet je het zelf leuk kunnen maken en ik ben dankbaar dat ik het in deze moeilijke tijd alsnog goed heb en gezond ben!

 

Fotoshoot

Sevda, Nitin en ik hadden al een shoot ingepland voor deze dag op de uitgekozen locatie Museumplein. Rond 11:30 uur was het er nog rustig. Konden we rustig onze shoot houden. Het was een prachtige spot. Er was een grote vijver met kleurrijke tulpen in bakken die in het vijver waren geplaatst, maar ook buiten om de grote bak heen.

 

Gezelligheid

Na een uur werd het wat drukker, maar ook gezellig! Er waren veel mensen in oranje te zien. Met muziek en bier zoals elke jaar. Helaas kun je niet zeggen dat het was zoals vroeger. Je zag mensen afstand houden en niet zo volop los gaan. De sfeer was anders dan gewoonlijk.

 

Vroeger

Voor de corona-tijd was het allemaal heel anders. Overal op straat, op de weg, in steegjes, kon je lekker eten en er was zoveel variatie, behoorlijk multicultureel! Overal was harde muziek te horen, er werd gedronken, gedanst, toneelstukjes gehouden, te veel om te benoemen! De grote groep verkopers die hun spulletjes lekker ouderwets op de stoep aan het verkopen waren. Koningsdag werd uitgebreid gevierd.

 

Kortom

Koningsdag was echt een speciale feestdag, door corona is daar nu weinig van terug te zien! Echt jammer, het is ook moeilijk te zeggen of het op een dag weer back to normal zal worden. Laten we er het beste van maken, door positief te blijven en elkaar te steunen.

Use Coupon Code - "KINGS10" for 10% discount.

28 mei 2021 — Nitin Sharma